torsdag, november 23, 2017
MK 5100

För att bli medlem börjar ni med att fyll i formuläret nedan.
När det är ifyllt och ni klickat på knappen anmäl kommer ett e-postmeddelande att skickas till er med instruktioner.

Medlemskapet är per kalenderår (januari tom december) och kostar 150 SEK.

Formulär medlem (stängd)

Medlemsansökan stängd mer information kommer!

MK 5100 behandlar alla uppgifter som lämnas till oss med yttersta aktsamhet. Adress, telefonnummer och personnr sparas för sedvanligt brukande i ideell förening. Vi lämnar inte ut dessa till andrapart. E-postadress kan komma att användas för att sända ut information om klubben och från våra samarbetspartners om rabatter, jippon mm. Vi har valt att verifiera våra medlemmar med personnr. Dessutom så binds personnr mot körkort och licenser på arrangemang. Dock så samkörs inte vårt medlemsregister mot detta på plats.

 Vad säger lagen om personuppgifter/medlems register
"Som förening får vi registrera uppgifter om namn, adress, telefonnummer, förtroendeposter och andra liknande uppgifter som behövs för föreningens administration. I en förening kan det också vara nödvändigt att registrera vilka medlemmar som deltar i olika aktiviteter som föreningen arrangerar. Personnummer får registreras när det är klart motiverat — till exempel för att på ett säkert sätt kunna identifiera medlemmarna. Det är dock inte lämpligt att använda personnummer som medlemsnummer."

Mer info om lagen personuppgifter finner du på denna länk.

OBS! Skulle ni inte få e-postmeddelandet med betalningsinformationen inom någon dag. Skicka då ett meddelande till  Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

PARTNERS